In het voorhuis, hoog op de Lekdijk, zijn twee ruime gastenkamers, een kleine éénpersoons kamer en een kleine keuken. Het voorhuis heeft een eigen entree en is smaakvol en comfortabel ingericht.

De gastenkamer op de beneden verdieping

De gastenkamer op begane grondniveau heeft een apart toilet en een badkamer met ligbad, wastafel en inloopdouche. In de kamer zijn twee comfortabele boxspring bedden die als twee persoonsbed of als twee losstaande bedden gebruikt kunnen worden. Er is een zithoek met tv en stereo-installatie en een eettafel.
De zeer ruime kamer op de verdieping heeft een schitterend uitzicht over de Lek. Deze kamer beschikt over een kleine badkamer met wastafel, douche en toilet. De twee comfortabele boxsprings kunnen als twee persoonsbed of als twee losstaande bedden gebruikt worden. Ook deze kamer heeft een comfortabele zithoek met tv en stereo-installatie en een eettafel.  In beide kamers zijn faciliteiten voor het zetten van koffie en thee.
In het keukentje zijn ondermeer een koelkast en een magnetron voor de gasten beschikbaar. Ook is er in het keukentje een gasfornuis en kookgerei, dat in overleg door gasten die langer bij ons verblijven gebruikt kan worden.
Op verzoek is voor de kleinste gastjes een kinderstoel en kinderbedje beschikbaar. Ook voor iets grotere gastjes kan voor extra slaapgelegenheid gezorgd worden.